úterý 10. dubna 2012

Jak na Google Apps for Education

Pokud chcete začít používat aplikace Google ve své škole, možná jste už přemýšleli o tom, jakým způsobem povýšit svůj stávající účet (doménu provozovanou na Google) na vyšší verzi, verzi určenou speciálně pro školy, která je (snad) bez omezení (počtu uživatelů atp.) a přitom zadarmo.

Pokud už máte vytvořené (zaregistrované) aplikace Google, můžete zažádat o povýšení aplikací na verzi Google Apps for Education po prostudování Google Apps for Education - Common Questions kliknutím na příslušný odkaz pro kontaktování technické podpory speciálně pro školy.

Co dál? Dál už stačí počkat až vám účet ručně povýší, a na email vám o tom přijde informace. To trvá obvykle asi týden a a vy budete moci začít používat aplikace Google naplno.

1 komentář:

  1. Zdravím,

    áno takto to nejak funguje. U mňa to trvalo necelý mesiac. Zmeny v tejto verzii sú znateľné. Po preregistrovaní som dostal 200 účtov, ďalšie na vyžiadanie. Prístup k API, lepšie funkcie v kalendári, online podpora, atď. Musím len doporučiť.
    Veľa zdaru...

    OdpovědětVymazat

Jak opravit IMAP v Thunderbirdu po aktualizaci NOD32

Po aktualizaci NOD32 se může stát, že v Thunderbiru přestane fungovat připojení pomocí protokolu IMAP. Postup k vyřešení: Restartovat počíta...